וופל בלגי בהכנה ביתית מהנה

וופל בלגי בהכנה ביתית מהנה

מקסימים שלנו, רוצים להכין לבד וופל בלגי, טעים ומתוק?

אז אתם רוצים ליהנות יותר – הכינו אותו בעצמכם! הכי קל והכני נהדר!

בהצלחה.

המרכיבים:

  • 1/4 ק”ג קמח לבן
  • 1/2 שקית אבקת אפייה
  • 3 ביצים
  • 1/3 כוס סוכר לבן
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס חלב בטמפרטורת החדר (אם רוצים שיהיה פרווה אפשר להשתמש בריץ’ קצפת)
  • מכשיר להכנת וופל בלגי

אופן ההכנה:

  1. מקציפים במערבל במהירות גבוהה את הביצים (חלבונים וחלמונים יחד) כדקה ומוסיפים את הסוכר. ממשיכים בהקצפה כ 3 דקות נוספות.
  2. מנמיכים למהירות איטית ומוסיפים את השמן, החלב ותמצית הווניל.
  3. לבסוף מוסיפים תוך כדי ערבול איטי את הקמח ואבקת האפייה וממשיכים בערבול עד לנוצרת עיסה אחידה.
  4. מחממים את מכשיר הוופל הבלגי ומשמנים אותו במעט חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה לפרווה).
  5. בעזרת מצקת מרק, יוצקים מהבלילה אל תוך המכשיר וסוגרים. אופים בערך 2 דקות ואח”כ הופכים את המכשיר. אופים עוד כ 2 דקות נוספות או עד שהוופל מזהיב.
  6. מניחים בצלחת ושמים מעל גלידה, קצפת, פירות חתוכים, אבקת סוכר וסירופ שוקולד…