עוגת בראוניז טעימה ומהנה בהכנה קלילה

עוגת בראוניז טעימה ומהנה בהכנה קלילה

מממ… בראוניז!

טעם השוקולד הנימוח, ריבוע העוגה הנפלאים הללו. למה לחכות שיכינו עבורנו?

החופש הזה , אתם תכינו את הבראוניז ותגרמו לכולם ליהנות ולשמח אתכם!

החומרים:

  • 300 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר (אם רוצים פרווה אפשר להחליף במרגרינה בטעם חמאה)
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 1/2 כוס פקאן סיני מרוסק – לא טחון (או במעבד מזון או לדפוק)
  • 4 ביצים
  • 1 כוס קמח לבן
  • 1/4+1 כוסות סוכר לבן

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את החמאה עם השוקולד מריר במיקרוגל או על הגז בתוך קערה ובתוך מים חמים. (רצוי להיעזר בהורים).
  2. מוציאים מאש ומצננים כמה דקות. מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הביצים וטורפים אותם פנימה בתוך תערובת השוקולד.
  4. מכניסים את האגוזים והחמוציות ומערבבים היטב.
  5. יוצקים לתוך תבנית אפייה בינונית ואופים כ- 20-25 דקות ב- 170-15 מעלות. (רצוי להיעזר בהורים).
  6. מצננים מעט. לאחר מכן חותכים לקוביות או משולשים.
  7. מפזרים אבקת סוכר ומזלפים סירופ שוקולד.
  8. ניתן להגיש חם או קר.

שדרוגים:

לטעם מיוחד יותר, אפשר להוסיף כפית 1 של נס קפה לבלילה.

המתכון באדיבות אתר גרפוד.