למתכון הבא דרושים סבלנות ומטבח פנוי. לא שהוא קשה במיוחד. אבל מדובר בפעולות שאנחנו לא מרבים לעשות. כולל סינון ומדידה מייגעים. אבל התוצאה – סוכריות גומי מעניינות ומתתוקות במיוחד – שווה את זה.
החומרים:
פלח אבטיח בינוני ללא הקליפה
3 כפות אבקת סוכר
3 שקיות ג`לטין טהור
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה:
לרסק את האבטיח בבלנדר, לסנן ולמדוד כוס מיץ אבטיח.
להעביר את מיץ האבטיח לסיר קטן, להוסיף את הסוכר, הג`לטין ומיץ הלימון, ולבשל על להבה נמוכה עד שהג`לטין נמס (כ- 3 דוקת).
לקרר מעט ולמזוג בתוך 2 תבניות שקעים קטנטנים מסיליקון.