קרטיב בריא בעל טעמים עזים ומתוקים.
מרכיבים:
- 700 גרם סלק
- 450 גרם תותי שדה
- 100 גרם פטל
- ½ כוס סוכר
- כף חומץ בלסמי
- 2 כפות מים
- קורט פלפל שחור גרוס טרי
ההכנה:
- בשלו את התותים והפטל בסיר קטן על אש נמוכה-בינונית יחד עם 6 כפות סוכר, תוך כדי מעיכה. המשיכו לבשל את הפירות עד שיגירו נוזלים והסוכר ישתלב בתערובת.
- הסירו את הסיר מהאש והוסיפו לו את החומץ הבלסמי והפלפל השחור.
- הוסיפו לתערובת הפירות את המים, ערבבו היטב, העבירו לתבנית מתאימה והניחו במקפיא.
- סחטו את הסלק במכונה, הוסיפו למיץ הסלק את שארית הסוכר וערבבו היטב.
- וסיפו את מיץ הסלק לתבנית עם תערובת הפירות כדי להשלים את הקרטיב הייחודי הזה. המשיכו להקפיא את התבנית במשך 7-10 שעות.
השארת תגובה
חייבים להתחבר כדי להגיב.
דילוג לתוכן